TEHNOLOGIE DE VÂRF PENTRU AUTOMATIZAREA FACTURĂRII
HOME
CONTACT

Pentru emitenţii
de facturi
Pentru destinatarii
facturilor persoane juridice
Pentru destinatarii
facturilor persoane fizice

De ce factura electronică?

GRATUITATE


Prin serviciul e-Factur@, furnizorii şi creditorii dvs. vă oferă gratuit recepţionarea de facturi electronice.

Rapiditate


Primiți factura în câteva minute de la emiterea ei.

Comoditate


Veți fi notificat prin e-mail dacă primiți noi facturi și puteți să le vizualizați de oriunde v-ați afla, dacă aveți acces la internet.

Garanția autenticității sursei și integrității conținutului facturii


Veți primi factura semnată electronic pentru a demonstra că este un document original emis de furnizorul dvs., iar conținutul nu i-a fost alterat în vreun fel.

Cum voi primi factura?


În contul creat special pentru client, accesibil la adresa www.transfond.ro (”Contul e-Factur@”). Odată creat contul, veți putea primi și vizualiza toate facturile care vă sunt destinate, emise în ultimele 90 zile de furnizorii dvs. care au contractat de la noi servicii de facturare electronică.

Cum va arăta factura?


La fel ca și până acum. Deși circulă într-un format structurat (XML semnat), dvs. puteți să vizualizați factura într-un format lizibil (PDF) printr-un singur click, păstrând originalul (XML semnat) pentru arhiva dvs.

Dacă vreau să văd facturi istorice?


Dacă ați păstrat factura originală (XML semnat), emisă cu mai mult de 90 zile înainte, și vreți să o arătați unui auditor, puteți folosi Vizualizatorul pus la dispoziție de noi în cont – încărcați factura originală și o veți putea vedea în format lizibil (PDF) împreună cu datele aferente semnăturii electronice aplicate pe original.

Economii potențiale:


Cum pot beneficia de serviciul de facturare electronică?